Foton från både här och där

Om mig

Jag har älskat att fota ända sen barnsben. Det har väl gått olika bra och med olika kvalité genom åren. Men intresset och glädjen har det inte varit något fel på varken då eller nu. 🙂

När jag förra året blev sjuk i Cancer kände jag att det var dags att infria en dröm jag haft i alla år. Att köpa mig en lite bättre kamera och att gå en fotokurs. Sagt och gjort jag köpte mig en Nikon D90 och gick sedan 2 kurser där jag fick lära mig både ett och annat.

Fortfarande är jag väl i inlärningsstadiet och leker fram mina motiv med varierad kvalité i slutprodukten om man säger så. Man blir nog aldrig fullärd vad det gäller foto och det är det som är tjusningen tycker jag. Och ju mer jag lär mig ju mer förstår jag att jag vill ha bättre grejor.
Det senaste inköpet är ett Macro objektiv som jag får hoppas använda massor nu i vår och i sommar då motiven är lite fler. Ett zoom-objektiv står härnäst på önskelistan.

Det jag gillar att fota är natur, djur, hus, människor …. ja allt egentligen. Och i och med alla Fotoutmaningar jag är med i (se länkar) så får jag verkligen chans till att fota allt möjligt. En underbar hobby är det och jag tar alla tillfällen i akt att fota vart jag än är. Alltid kommer det till användning nån gång tänker jag.

På min fotohemsida kan du så småningom se lite av allt mitt fotande. Just nu ligger det lite i Galleriet men mer kommer. Det är ju inte lika kul att redigera bilder som att fota liksom 🙂

Ha det gott
Lisa

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s